VÅR MAT

Boka bord

Restaurang Hatt

Lördagar mellan 11:30-15:00 serverar vi vår Sopplunch och Kalvschnitzel, efter 15:00 kör vi igång servering av hela vår meny. Självklart har vi Take Away!

Smårätter

  1. Korv med bröd x2

    2 gånger korv med skagenröra, dill & syrad rödkål

    90 kr

  2. Svensk "nacho" tallrik

    Friterade tunnbrödschips, ostsås, picklad svamp, lök, gräslök och dill

    85:-

Varmt och gott

  1. Kalvschnitzel med vitlökssmör.

    Serveras med kapris, rödvinssky och potatis.

    165 kr

  2. HATTens vegetariska

    Bakade betor, friterad potatis serveras med chèvre, örter och brynt smör

    145:-

  3. Mat på bröd - Havet

    Räkor, rom, créme fraiche, dill, gräslök och brynt smör

    145:-

  4. Mat på bröd - Skogen

    Viltskav, picklad svamp, prästost, rårörda lingon och rostad vitlökscréme

    145:-

Desserter

  1. Vaniljglass

    Serveras med hjortronsylt och kex

    80 kr